Πληροφορίες

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Γαλάζια λίμνη βρίσκονται στον Άγιο Δημήτριο, στον όρμο του Αλμυροποτάμου, στην νότια Εύβοια. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Κινητά: +306979307123

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MHTE:1351K113K0205200

Πρόσβαση

Οδικώς από Χαλκίδα, θα περάσετε την νέα γέφυρα της Χαλκίδας, και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, θα συνεχίσετε προς νότια Εύβοια. Θα περάσετε τα χωριά Βασιλικό, Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι και στον οικισμό Λέπουρα θα στρίψετε δεξιά για Κάρυστο και Μαρμάρι. Θα συναντήσετε τα χωριό Κριεζά και τον Δύστο. Στην ευθεία του υδροβιότοπου του Δύστου θα στρίψετε δεξιά για το χωριό Αργυρό και το Πόρτο Μπούφαλο. Μετά το Αργυρό θα ακολουθήσετε το δρόμο για τον Άγιο Δημήτριο όπου θα συναντήσετε και ταμπέλες για την Γαλάζια λίμνη. Εάν συνεχίσετε την ευθεία του υδροβιότοπου του Δύστου θα περάσετε τους Ζάρακες και το επόμενο χωριό είναι ο Αλμυροπόταμος. Αφού μπείτε μέσα στον Αλμυροπόταμο θα ακολουθήσετε το δρόμο για τον Άγιο Δημήτριο όπου θα συναντήσετε ταμπέλες που δείχνουν προς Γαλάζια λίμνη.